En el marc de la commemoració del 50 aniversari de Comissions Obreres de Catalunya, continúen les sessions al “Speakers’corner”, un espai de debat habilitat dins l’exposició CCOO 50 anys d’història de Catalunya (1964-2014), amb la voluntat de debatre amb arguments i idees sobre el passat el present i el futur del sindicalisme.

Programació Speakers’Corner – Gener 2015

Aquestes sessions tindran lloc els dimecres del mes de gener a les 18,30 hores al Museu d’Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila, 3 (Palau de Mar).
14/01/2015: Antonio Madrid (Professor de filosofia del Dret i coordinador del dret al Dret, UB):  La lucha por los derechos: una tarea compartida
21/01/2015: Jordi Guixé (Observatori Europeu de Memòries, UB), Els eixos europeus de les polítiques de memòria, debats i conflictes.
28/01/2015: Dolors Comas d’Argemir (Catedràtica d’antropologia social URV i Presidenta Fundació Nous Horitzons), El Tractat Transatlàntic, una nova ofensiva contra el model social europeu.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies