Oberta la convocatòria de l’Acredita’t 2014: del 5 al 16 de Juny de 2014


Aquesta convocatòria, insuficient en nombre de places i especialitats i que té un període d’inscripció extremadament curt, està restringida a les persones preinscrites en la convocatòria de l’any 2013 que no van obtenir plaça i a les persones que se’ls hi va assignar centre però van quedar en llista d’espera. Si després d’aquest procediment, no s’han assignat totes les places, també poden participar-hi les persones excloses per manca de justificació dels mèrits i requisits. 

                     EL TERMINI FINALITZA EL PROPER 16 DE JUNY                         ENLLAÇ AL WEB DEL DEPARTAMENT

Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l’experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l’acreditació oficial. Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d’aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

La convocatòria actual està restringida a les persones que no van obtenir plaça per manca de vacant a la convocatòria de l’any 2013. Més informació a l’apartat: Requisits de participació.

El nombre màxim de places que s’ofereixen és de 3.100.

Abans d’iniciar el tràmit és important obtenir la informació i l’orientació necessària per porta-lo a terme correctament. Els punts d’informació i orientació informen de les fases del procediment, els requisits d’accés, els drets i obligacions dels canditats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir. En aquests punts també es pot demanar ajuda per formalitzar la sol·licitud i preparar el currículum europeu. Consulteu l’apartat a: Informació i orientació general.

Els àmbits i les qualificacions professionals convocades, així com el nombre de places per a cadascuna, es detallen tot seguit:

Més informació al web del departament: (ENLLAÇ)