La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya demanem a la Consellera Rigau una reunió URGENT

Honorable Sra. Irene Rigau

Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Senyora,
La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya us demana una reunió per tractar temes de gran importància i urgència que afecten el conjunt de les persones que treballem en el sector educatiu.

En primer lloc, l’aplicació de la LOMCE a Catalunya, les conseqüències normatives, educatives, econòmiques, professionals i laborals que representa.

En segon lloc, el necessari canvi de tendència dels pressupostos del Departament d’Ensenyament, que ha de permetre recuperar drets i condicions a l’alumnat i al personal dels centres educatius.

Per últim, la pèrdua de capacitat de defensa col·lectiva que hem experimentat en els últims anys com a conseqüència de la Reforma Laboral, les Lleis de mesures i de Pressupostos que han suspès o anul·lat els acords sindicals en la funció pública i dels canvis introduïts per la LEC i ara la LOMCE en el govern i la gestió dels centres educatius. La Federació d’Educació ha constatat l’augment de la indefensió de les persones que treballem en l’educació.

La Federació d’Educació de CCOO expressa la necessitat d’una negociació veritable, amb la voluntat d’aturar el retrocés que estem vivint i, sobretot, de construir la millor educació com a condició de construir el millor país.

Atentament,

Montse Ros i Calsina


Secretària general de la Federació d’Educació de CCOO

Barcelona, a 1 de setembre de 2014