Assemblea Delegats/des de CCOOEducació (18 de novembre): acordem continuar a les portes del Departament de manera indefinida

Per la recuperació de drets i sous

Els delegats i delegades de la Federació d’Educació de CCOO hem acordar avui (18 de novembre) continuar de forma indefinida a les portes del Departament d’Ensenyament per exigir negociació.

El passat 1 de setembre de 2014, la Federació d’Educació de CCOO es va adreçar a la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, per sol·licitar una reunió. CCOO volia parlar de l’aplicació de la LOMCE a Catalunya, dels pressupostos del Departament d’Ensenyament i de com revertir l’augment de la indefensió de les persones que treballen a l’educació, degut a la pèrdua de capacitat de defensa col·lectiva que hem experimentat en els últims anys.

Aquesta reunió es va realitzar el 9 d’octubre, i CCOO va plantejar tots aquests temes i va lliurar un escrit amb una sèrie de demandes de negociacions per a tots els sectors educatius.

Davant del silenci del Departament, CCOO va convocar una assemblea de delegats i delegades d’Educació a la seva seu el 23 d’octubre, i va decidir una presència permanent per exigir negociació immediata (#CCOOexigeix).

El 30 d’octubre es va rebre la resposta escrita del Departament. El Director General de Professorat i Centres Públics comunicava que no podran accedir a la petició de negociació per dos motius: la no aprovació de Pressupostos 2015 i la realització de les eleccions sindicals del professorat dels centres públics (!!).

Davant d’aquesta resposta, els delegats i delegades de la Federació d’Educació de CCOO hem acordar avui (18 de novembre) continuar de forma indefinida a les portes de la seu del Departament d’Ensenyament a Barcelona, tal com vam decidir el passat 23 d’octubre, per exigir una veritable negociació dels temes plantejats per part dels actuals, o futurs, responsables de la Conselleria.

-Podeu seguir totes les jornades que hem estat plantats a les portes del Departament

No podem permetre que aquest sigui el Govern del NO-NO: no negociarem i no retornarem els drets arrabassats.


Imatges de Gorka Leiza (gorkaleizaphotopress.wordpress.com)