Pots veure aquí les Imatges de la JORNADA:

IV Jornada de FP: La Formació Professional Bàsica (FPB) de la LOMCE i els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). 

Des de CCOO ens plau convidar-vos a la IV Jornada de FP sobre la Formació Professional Bàsica de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa i l’eliminació anunciada en aquesta Llei dels Programes de Qualificació Professional Inicial que se celebrarà el proper dimarts 1 d’Abril a les 16 hores a la sala d’actes de CCOO Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona Metro Jaume I).
Aquesta Jornada és d’interès obligat per a tots els
membres de la comunitat educativa, com a mínim, per a les etapes de
Secundària Obligatòria i Post Obligatòria.

Aquesta Jornada pretén centrar l’atenció en la imminent implantació de la Formació Professional Bàsica en substitució de les experiències recollides als PQPI des de la perspectiva del Departament d’Ensenyament, professorat que imparteix els actuals PQPI i de membres del Sindicat.
Tenint en compte que a hores d’ara no hi ha previsió de com és durà a terme aquesta transició i ja que la LOMCE la preveu urgent per al proper curs 2014-2015, aquesta Jornada és d’interès obligat per a tots els membres de la comunitat educativa, com a mínim, per a les etapes de Secundària Obligatòria i Post Obligatòria.

Per a aspectes d’aforament i bon funcionament de la Jornada us preguem que ompliu el següent formulari d’inscripció que trobareu si seguiu aquest vincle:
INSCRIPCIÓ

Us hi esperem:
Dimarts 1 d’Abril a les 16 hores 
a la sala d’actes de CCOO Catalunya 
 (Via Laietana, 16, Barcelona Metro Jaume I).
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.