RESOLUCIÓ ENS/1786/2014, de 21 de juliol, de les instruccions per a la compleció dels programes de qualificació professional inicial.


Resum de la Resolució:

La Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa ha determinat, a la seva disposició final cinquena, apartat 4, la supressió dels programes de qualificació professional inicial.
Amb la finalitat de facilitar a l’alumnat que els ha cursat sense finalitzar-los, que els pugui completar, cal preveure el procediment corresponent.
L’alumnat dels centres o establiments, tant de titularitat pública com privada pot completar els programes de qualificació professional inicial en el centre o establiment on ha fet la seva darrera matrícula; així mateix es preveuen les mesures adients en cas que l’anterior no fos possible a causa del cessament de l’activitat del centre o de l’establiment o d’una altra causa justificada.

Per saber-ne +: 

  image_print
  Comparteix.

  Comentaris tancats.

  Ús de galetes

  Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

  ACEPTAR
  Aviso de cookies