Pots veure aquí les Imatges de la JORNADA:

IV Jornada de FP: La Formació Professional Bàsica (FPB) de la LOMCE i els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). 

Des de CCOO ens plau convidar-vos a la IV Jornada de FP sobre la Formació Professional Bàsica de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa i l’eliminació anunciada en aquesta Llei dels Programes de Qualificació Professional Inicial que se celebrarà el proper dimarts 1 d’Abril a les 16 hores a la sala d’actes de CCOO Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona Metro Jaume I).
Aquesta Jornada és d’interès per a tots els
membres de la comunitat educativa, especialment, per a les etapes de
Secundària Obligatòria i Post Obligatòria (FP i Batxillerat). Així com per a les formadores i formadors de Formació Professional per a l’ocupació.

Aquesta Jornada pretén centrar l’atenció en la imminent implantació de la Formació Professional Bàsica en substitució de les experiències recollides als PQPI des de la perspectiva del Departament d’Ensenyament, professorat que imparteix els actuals PQPI i de membres del Sindicat.

Tenint en compte que a hores d’ara no hi ha previsió de com és durà a terme aquesta transició i ja que la LOMCE la preveu urgent per al proper curs 2014-2015, aquesta Jornada és d’interès obligat per a tots els membres de la comunitat educativa, com a mínim, per a les etapes de Secundària Obligatòria i Post Obligatòria.

Per a aspectes d’aforament i bon funcionament de la Jornada us preguem que ompliu el següent formulari d’inscripció que trobareu si seguiu aquest vincle:
INSCRIPCIÓ

Us hi esperem:
Dimarts 1 d’Abril a les 16 hores 
a la sala d’actes de CCOO Catalunya 
 (Via Laietana, 16, Barcelona Metro Jaume I).

Inscripció a la Jornada FP: La FP bàsica de la LOMCE i els PQPI

Nom

*

Cognoms

*


Telèfon

Email

*

Repeteix Email

*

Nom Centre de Treball

Localitat del Centre

Ets afiliada o afiliat?

Sí No Vull rebre informació d’afiliació

Tens algun sugeriment o inquietud que poguem recollir?

NOTA IMPORTANT SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Les dades recollides en aquest formulari seran incorporades a un fitxer titular de CCOO de Catalunya.
La seva finalitat es materialitzar la teva inscripció a la Jornada “La FP bàsica de la LOMCE i els PQPI” que organitza CCOO i mantenir-te informat respecte a temes relacionats amb ella. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i, en el seu cas, d’oposició, enviant una sol•licitud per escrit acompanyada de la fotocopia del teu D.N.I. i indicant “PROTECCIO DE DADES” a CCOO Catalunya, Via Laietana, 16, 08003 Barcelona.
Si tens algun dubte pots enviar un correu electrònic a lopd@ccoo.cat o trucar al telèfon 93 481 29 02.
——————————————————————————————————

H5F.setup(document.getElementById(‘ss-form’));_initFormViewer(
“[100,x22#e05e2cx22,[]n]n”);

Els joves que no acrediten l’ESO: què fem? Què podem fer?, Jaume Funes

 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies