Estades formatives a l’estranger per a alumnes i professors d’ensenyaments professionals

Estades formatives a l’estranger per a alumnes i professors d’ensenyaments professionals (+)

L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció de projectes de mobilitat, de centres educatius de titularitat de la Generalitat de Catalunya, per tal que alumnes i professors d’ensenyaments professionals realitzin estades formatives en empreses, entitats o centres educatius d’altres països durant el curs acadèmic 2015-2016.

Es preveuen tres modalitats d’estades formatives:

Modalitat de pràctiques adreçada als alumnes. Estades formatives per a l’adquisició de resultats d’aprenentatge corresponents a una part o a la totalitat del mòdul que desplega la formació pràctica en centres de treball (FPCT).

Modalitat d’estudi adreçada als alumnes. Estades formatives per a l’adquisició de resultats d’aprenentatge d’una o més unitats formatives de mòduls diferents al mòdul que desplega la formació pràctica en centres de treball.

Modalitat adreçada als professors. Estades formatives dirigides únicament als professors de cicles formatius de formació professional inicial, per a la seva participació en qualsevol de les dues accions següents:
– Acció 1: La formació dual a Europa 
– Acció 2: La incorporació de la llengua anglesa en els ensenyaments professionals

Hi poden participar els centres educatius de titularitat de la Generalitat de Catalunya que imparteixen cicles formatius de formació professional inicial, cicles d’ensenyaments esportius, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments professionals de dansa.

Les estades formatives es durant a terme durant el curs 2015-2016.