Reclamació de sou no cobrat en anys anteriors

Fins el 19 de gener de 2015, poseu-vos en contacte amb CCOO Ajuntament. Heu de reclamar si en cursos anteriors al 2014-15 teníeu un nomenament de jornada menor de la sencera i no cobràveu correctament.

Les persones afectades comproveu els vostres nomenaments i les nòmines dels cursos anteriors, es pot reclamar fins el gener de 2011. ( Curs 2010-11 ).

en el  link teniu la informació:
SOU I HORARI

Gràcies a la nostra feina el consorci va reconèixer l’error per a aquest curs, i ha fet nous nomenaments i ha regularitzat la part econòmica amb efectes de setembre 2014,  però va fer el mateix error en cursos anteriors. 

CCOO hem demanat que ho revisin d’ofici, però com que no confiem en una resposta positiva, el servei jurídic del sindicat ha preparat una reclamació individual que els delegats de CCOO entregarem conjuntament al consorci el 20 de gener de 2015, per la qual cosa podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per a que recollim la vostra reclamació fins el dia 19 de gener de 2015.

Necessiteu fotocòpia del NIF, dels nomenaments, cessaments i una nòmina de cada nomenament i omplir la reclamació que us farem arribar.

Envieu un mail amb un telèfon de contacte a:

Mestres de Primària:
Núria Roca
[email protected]

Professorat secundària:
Rosa Janer i Morte
[email protected]