29-N: Dignitat en marxa!: dignitat i drets!

Dignitat en marxa:
Dignitat i drets!

La mobilització unitària ens fa més forts! (+)

  • CCOO mostrem la disposició a confluir amb altres mobilitzacions, i reclamem ocupació de qualitat, recuperació salarial i protecció a les persones desocupades.


Dignitat i drets!

Acudeix a les manifestacions del 29 de novembre

  • Més inversió i serveis públics
  • Contra l’atur i la precarietat
  • Recuperem salaris
  • Protecció a les persones aturades
  • Contra la llei mordassa
  • No a la criminalització de la protesta: En defensa de la llibertat sindical

CCOO hem decidit impulsar el 29 de novembre una jornada de manifestacions a tot el país, sota el lema “Dignitat i drets”, contra les polítiques econòmiques i socials del Govern, que queden reflectides en els pressupostos generals de 2015. Creiem que cal un canvi radical d’aquestes polítiques, amb més inversió i serveis públics, una aposta per l’ocupació de qualitat, la recuperació del poder adquisitiu dels salaris i de manera singular, la protecció a les persones desocupades. També volem expressar el rebuig a la llei de seguretat ciutadana (llei mordassa) i reiterarem la denúncia dels procediments administratius i penals oberts a centenars de sindicalistes i en defensa de la llibertat sindical.

CCOO defensem que la mobilització unitària ens farà més forts, i per això fem una crida als treballadors i treballadores i a tota la ciutadania a sumar-se i confluir amb la resta de moviments i col·lectius que sortiran al carrer el proper 29 de novembre.

  • Barcelona: 29 de novembre, 17.30 P. Universitat. Punt de trobada: Pelai/Universitat
  • Lleida: 29 de novembre, 18h P. Ricard Vinyes. Aturem el Consorci! Marea Blanca en defensa de la sanitat pública (sortida d’autobusos des de Tarragona, Girona i Barcelona)

Joan Carles Gallego assistirà a la manifestació contra el Consorci Sanitari de Lleida

CCOO crida a la participació a les mobilitzacions del 29N


CCOO de Catalunya dóna suport i crida a la participació a les mobilitzacions de demà dissabte, 29 de novembre, i que culminen la Setmana per la Dignitat i els Drets.

A Lleida, amb participació de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, hi haurà una manifestació contra el Consorci Sanitari de Lleida, que començarà a les 18.00 h des de la Plaça Ricard Viñes.

CCOO s’ha posicionat clarament en contra de la creació d’un consorci sanitari a Lleida, que inicia el procés de fragmentació de l’Institut Català de la Salut (ICS), i per això el passat dia 21 de novembre va presentar queixa al Síndic de Greuges per aquest procés de privatització que el Govern de la Generalitat està impulsant a Lleida (http://www.ccoo.cat/noticia/187174/document-presentat-al-sindic-de-greuges-perque-faci-paralitzar-la-creacio-del-consorci-integral-de-salut-de-lleida).

D’altra banda, CCOO participarem a Barcelona a la manifestació convocada per la Marxa per la Dignitat, amb inici a Plaça Universitat a les 17.30 h, contra les polítiques econòmiques i socials del Govern, que queden reflectides en els pressupostos generals de 2015. Creiem que cal un canvi radical d’aquestes polítiques, amb més inversió i serveis públics, una aposta per l’ocupació de qualitat, la recuperació del poder adquisitiu dels salaris i, de manera singular, la protecció a les persones desocupades. També volem expressar el rebuig a la Llei de seguretat ciutadana (“llei mordassa”) i reiterem la denúncia dels procediments administratius i penals oberts a centenars de sindicalistes i en defensa de la llibertat sindical.

—————————————
BUTLLETÍ DE CCOO:



– Toxo llama a la movilización masiva el 29N frente a los PGE de la “resignación”
– La Cumbre Social llama a participar en las movilizaciones del 29 de noviembre


#29N – MANIFIESTO “Dignidad y Derechos”
Comunicado XVII Plenario Cumbre Social
– Decenas de asociaciones denuncian falta de información sobre el impacto de género  de los Presupuestos
– Los presupuestos inician su tramitación parlamentaria en el Senado
– Andalucía: Comparecencia parlamentaria de CCOO-A ante la Comisión de Hacienda y Administración Pública