27 de novembre, 26è dia plantats i en lluita per la recuperació de drets i sous!

Avui dijous 27 de novembre és el 26è dia de la presència indefinida a les portes del Departament que vam acordar en assemblea els i les delegades de CCOO Educació el passat 23 d’octubre.







Fulls relacionats:

El Govern bloqueja les negociacions a la Mesa General de la Funció Pública en negar-se a incloure les demandes sindicals a la Llei de Pressupostos pel 2015

Després de tres reunions de la Mesa General de la Funció Pública, el Govern ha portat la negociació a una situació de bloqueig per la seva incapacitat de fer propostes i de respondre les que hem fet els sindicats de forma unitària .

En la primera reunió de la Mesa, el Govern es va comprometre amb els sindicats a fer efectives totes les pagues del 2015 i retornar la jornada i el salari del personal interí al 100%. En les meses següents, el Govern ha estat incapaç de fer cap altra proposta i fins i tot posa en dubte que el personal interí pugui cobrar el mes de gener si no hi ha pressupostos aprovats

CCOO adverteix el Govern que la seva incapacitat per aprovar una proposta de pressupostos a temps o la falta de capacitat per acordar amb els grups parlamentaris no pot anar en contra de les retribucions i les condicions de treball dels treballadors i treballadores de la Generalitat .

CCOO exigeix al Govern la negociació real d’aquestes reivindicacions i que, ja sigui per la via de l’aprovació de la Llei de Pressupostos o per la de mesures de crèdits extraordinaris, les faci efectives a partir de 1 de gener de 2015.

CCOO condemna la manca de sensibilitat del Govern , que no paga el que correspon als treballadors i treballadores, però en canvi, vol crear la figura del directiu públic per contractar les seves amistats, cosa que significarà més despesa i menys transparència en l’accés a la funció pública.

Mas i Rigau també diuen NO, NO i NO…

  • NO al pagament immediat dels 44 dies de la part descomptada de forma il·legal de la paga de 2012, quan la resta de comunitats ja han acordat el retorn.
  • NO a la recuperació del Fons d’Acció Social destinat a compensar a personal que ha patit circumstàncies adverses.
  • NO a la millora i extensió a tots els sectors de la Generalitat de les mesures de conciliació de la vida laboral i personal.
  • NO a l’establiment d’un calendari de negociació per recuperar poder adquisitiu, la part pendent de la paga de 2012 i les pagues de 2013 i 2014.
  • NO a la reducció de ràtios.
  • NO a la reducció de la jornada lectiva…
Entrades relacionades: