10 de gener: El Departament convoca Mesa Sectorial

10 de gener: El Departament convoca Mesa Sectorial

EL DEPARTAMENT CONVOCA  MESA SECTORIAL EL DIVENDRES 11 DE GENER

Us convoco a la reunió de la Mesa Sectorial de negociació de personal docent no universitari en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya:

Dia: 10 de gener de 2014
Hora: 11:00 h.
Lloc: Sala 203 – Edifici Annex – Seu del Departament d’Ensenyament (Via Augusta 202-226 de Barcelona)
Ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta núm. 16/2013 corresponent a la sessió del dia 28 de novembre de 2013 (document annex).
2.- Resolució de la Consellera d’Ensenyament per la qual es modifica el requisit del nivell de coneixement del professorat interí del cos de professors d’ensenyament secundari per a impartir una llengua estrangera i s’estableixen mesures  transitòries (document annex).
3.- Resolució ENS/xx/2014, de xx de xx per la qual s’anuncia la convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de  treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics no universitaris dependents del Departament d’Ensenyament (document annex). L’annex de la Resolució amb les especialitats s’enviarà abans de la reunió.
4.- Proposta de modificació dels criteris de gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2013-2014, pel que fa al permís de lactància (el document s’enviarà abans de la reunió).

5.- Torn obert de paraules.