#SOSEducació premi TimeOut 2013 a la millor iniciativa ciutadana


Un premi, un reconeixement que és de tothom!

Els lectors de la revista TimeOut Barcelona han elegit com a millor iniciativa ciutadana del 2013 el moviment de la comunitat educativa #SOSeducació.

En un acte festiu a la Fàbrica Moritz, el dilluns 9 de desembre s’ha entregat el premi.

Com és un moviment que s’articula des de múltiples organitzacions i modalitats, l’ha recollit simbòlicament una nena de Badalona, amb samarreta groga.


Hi eren presents a l’acte una variada mostra del que és el moviment groc #SOSeducació de la ciutat: pares i mares de diferents AMPA, de la Coordinadora d’AMPA de Gràcia i de l’Eixample i de la FAPAC. Membres de @BadalonaEsMou. Docents del Moviment de Renovació Pedagògica i del Casalet de l’Hospitalet. Membres del MUCE i del MUCE de l’Hospitalet. delegats de CCOO Educació… A més de persones del moviment de defensa de l’escola bressol i d’altres plataformes i assemblees de defensa de l’educació pública que empren la samarreta groga com a símbol de la lluita per l’educació pública i de qualitat.

El GROC ja no és un color o una samarreta, és l’expressió unitària de la comunitat educativa a Catalunya en defensa de l’educació pública i de qualitat.

És per això que diem que aquest premi és de tothom que participa i s’implica en aquest moviment ciutadà, des de la seva escola, des del seu centre, barri o localitat. Des de l’ AMPA, des del sindicat, des de la Coordinadora, Plataforma, Assemblea o Moviment…

Seguim la lluita, juntes són més forts: Juntes podrem!