Recursos per a la Sensibilització en igualtat de gènere per al curs 2013-2014

Benvolgudes i benvolguts,

en aquestes dates de reinici de l’activitat, amb la mirada en el nou curs que comença, i amb la il·lusió de continuar avançant pas a pas en el camí de la consecució de la igualtat d’oportunitats real i efectiva entre dones i homes, des del CIRD us volem animar a fer ús dels recursos pedagògics de sensibilització en igualtat de gènere, que posem a l’abast de totes les entitats, organismes, ciutadanía, empreses… de la ciutat de forma completament gratuïta.

El catàleg de recursos de sensibilització en igualtat de gènere que us oferim de nou, conté exposicions, maletes pedagògiques i altres recursos pedagògics. Ens plau comunicar-vos que, en aquests moments, des del CIRD estem treballant en la elaboració d’un nou recurs pedagògic per a treballar la Coresponsabilitat que estarà disponible aquesta propera tardor.

Els diferents materials que oferim tracten temes tan variats com la la violència de gènere a la publicitat i als mitjans de comunicació, la memòria històrica, els mites de l?amor romàntic, l’afectivitat i sexualitat, la coeducació, la realitat femenina de les migracions, etc.

El préstec d?aquests materials és completament gratuït i té una durada aproximada d?un mes. Per a consultar els continguts del catàleg hi podeu accedir directament des de la nostra pàgina web: http://w3.bcn.cat//fitxers/dona/catalegrecursos2013.925.pdf .

A la mateixa pàgina trobareu les nostres dades de contacte i direcció per formalitzar la demanda i passar a recollir els materials.

Desitgem que trobeu materials del vostre interès i us animem a que feu ús dels nostres recursos. Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o ampliació de la informació dels continguts dels materials.

Una salutació cordial des del CIRD
CIRD
Regidoria de Dona i Drets Civils
Ajuntament de Barcelona