#8demarç 2013

Demà divendres 8 de març, assemblea i manifestació a Barcelona

CCOO CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA
Amb el lema “Dona, Reacciona i Actua”, CCOO celebra el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, amb diferents actes arreu de Catalunya.

A Barcelona, demà divendres, els actes confederals consistiran en una assemblea de delegades i delegats (10.00h, sala d’actes de CCOO de Catalunya -Via Laietana, 16-) on es parlarà de la pèrdua de drets socials i laborals de les dones en l’àmbit públic i de l’empresa privada, com els afecten psicològicament aquestes situacions i com afrontar-les, amb intervencions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Montse Pérez, secretària de Dona i Cohesió Social de CCOO de Catalunya, i una taula rodona amb Lluïsa Montes, Assessorament i Salut Laboral de CCOO de Catalunya, Neus Moreno, INSHT- ISTAS CCOO, i Alba Garcia, Programa Dona de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Tot seguit (12.00h) hi haurà una manifestació amb sortida de la seu de CCOO de Catalunya fins a la seu de la patronal catalana, Foment del Treball, on es faran visibles les nostres reivindicacions. A aquesta manifestació participarà Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.
Cal destacar que enguany, des de la Secretaria de la Dona i Cohesió Social, s’ha elaborat un informesobre la situació de les dones en el mercat de treball, en termes d’ocupació i protecció social, que trobareu a la web: