Assemblea d’Afiliats/des del Lleure Educatiu

#27NAssembleaAfiliatsLleure #LleureEducatiuEnLluita
DAVANT LA NOVA PROPOSTA SALARIAL DE LES PATRONALS CCOO CONVOCA UNA ASSEMBLEA D’AFILIADES I AFILIATS

Tal i com varem informar a les darreres assemblees informatives del 7 de novembre, a les anteriors reunions de negociació ens havíem centrat en intentar avançar en temes no salarials però sempre a expenses de la posterior negociació dels increments salarials, als quals CCOO no hem renunciat mai. No podem oblidar que aquest desembre ja farà tres anys que tenim els nostres salaris congelats, amb la consegüent pèrdua de poder adquisitiu i amb el desgast que suposa per a totes les treballadores i treballadors.

Avui (21/11/2013) hem mantingut una nova reunió de negociació del 3r Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, on l’únic tema a tractar han estat els nostres salaris, i on les patronals han modificat la seva posició negociadora (congelació de costos laborals), proposant un increment lineal de un 0.5% al gener de 2015. Els nostres representants a la taula han traslladat el nostre total desacord sobre la proposta, entenent que aquesta ignorava totalment les propostes sindicals i traslladava sobre les treballadores i els treballadors el pes d’una crisis socioeconòmica que la classe obrera no hem produït.

Per tot això,

Aquest proper dimecres 27 de novembre a les 18:30h, convoquem a totes les persones afiliades a CCOO, per tal de poder debatre sobre la darrera proposta salarial que les patronals han traslladat a la mesa negociadora, i prendre una decisió sobre quina ha de ser la resposta de CCOO.

A les 18:30h a CCOO, Via Laietana,16 1ªplanta, sala 13. Barcelona
No faltis, el teu vot és decisiu
Els drets es defensen o es perden!