Aturem els pressupostos antisocials!

Companyes i companys,
Des de fa setmanes, tot un ventall d’organitzacions de la societat civil, sindicats, entitats veïnals, moviments, plataformes…, s’ha estat reunint amb la voluntat de propiciar una resposta ciutadana, àmplia i unitària, a la degradació constant de les condicions de vida que pateixen les classes populars per culpa de la crisi i les polítiques d’austeritat. Una degradació que avui té com a vectors els Pressupostos Generals de l’Estat, els comptes de la Generalitat i tot un seguit de lleis i disposicions, afectant el règim de pensions, els serveis que presten els ajuntaments, o encetant noves tandes de privatitzacions…
Les treballadores i treballadors de les universitats públiques catalanes coneixem de primera mà les conseqüències d’aquestes retallades: acomiadaments, rebaixes salarials, el•litització de l’accés a la universitats, degradació del servei públic…Per tot això, ara més que mai, cal sortir al carrer, mobilitzar-nos. Des de tots els sectors, des de totes les lluites, des de la pluralitat dels nostres moviments, organitzacions, assemblees i sindicats ens apleguem per dir que no acceptem aquests pressupostos antisocials.
I emplacem tota la ciutadania a expressar-ho fent seves les mobilitzacions i manifestacions que es duran a terme els dies 23 i 24 de novembre a tot Catalunya, coincidint amb mobilitzacions convocades aquella mateixa setmana arreu de l’Estat i a tot Europa per organitzacions sindicals i socials, i el dia 4 de desembre a Barcelona, a les portes del Parlament, així com davant les delegacions de la Generalitat i els diferents ajuntaments, cridant els i les polítiques a no aprovar uns pressupostos que representen una nova retallada contra el simbòlic 99% del poble!
Les mobilitzacions són les següents:
BARCELONA. Manifestació el diumenge 24 de novembre a les 12’00h. Sortida de Passeig de Gràcia/Av. Diagonal.
GIRONA. Manifestació el diumenge 24 de novembre a les 12’00h. Sortida de Plaça Independència.
TARRAGONA. Manifestació el dissabte 23 de novembre a les 18’30h. Sortida de Plaça Imperial Tarraco (final de la Rambla Nova).
LLEIDA. Manifestació dissabte 23 de novembre a les 18.00 h. Sortida de la plaça Ricard Viñes.
TORTOSA. Concentració el divendres 22 de novembre a les 18’00h. Davant la Delegació de Govern de la Generalitat (c/Montcada).
VIC. Concentració el divendres 22 de novembre a les 10’30h. A la porta del Consell Comarcal d’Osona (c/Historiador Ramon d’Abadal, 5 -Edifici del Sucre-).
TERRASSA. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla d’Egara (entre c/Ireneu i c/Grànius).
SABADELL. Manifestació el divendres 22 de novembre a les 18.30h. Rambla de Sabadell cantonada c/Alfons XIII.
Us cridem a participar activament en aquelles de la vostra població i, molt especialment a confluir tothom en la gran manifestació del dia 24 a Barcelona. La cita del bloc d’educació és a Passeig de Gràcia/ Mallorca i allà ens trobarem la gent d’universitats de CCOO


No hi falteu!