Sol·licitud de places gratuïtes 2013/2014

Documents per a sol·licitar plaça gratuïta per a fills i filles de traballadors/traballadores de l’Escola Concertada.
Carta del responsable de la Federació amb aval de legislació vigent(+)

(pdf+)

Gratuïtat total d’ensenyaments reglats i activitats complementàries 
PLACES GRATUÏTES PER ALS FILLS/ES DELS
TREBALLADORS/RES DE L’ENSENYAMENT PRIVAT
    
REQUISITS DELS TREBALLADORS/ES:
  • Prestar els serveis o estar en situació d’excedència  forçosa (excepte si és per designació o elecció per a un càrrec públic) en un centre comprés dins de l’àmbit d’aplicació d’aquest Conveni.
  • Dedicar com a mínim la meitat de la jornada laboral.
FONS TOTAL DE PLACES PER A LA GRATUÏTAT:
NIVELL
PLACES
PRE- ESCOLAR INTEGRAT
Per treballadors del propi centre
1 plaça per unitat
Per treballadors del mateix centre i nivell (pre- escolar)
2 places per unitat
EDUCACIÓ INFANTIL DE SEGON CICLE INTEGRAT
Màxim de places, comptant també els fills/es dels treballadors/es del propi centre
5 places per aula *
PRIMÀRIA
3% dels alumnes**
E.S.O., BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS
2% dels alumnes**
* Si aquesta xifra fos superada per peticions de fills/es de treballadors/es del propi centre, el cost dels alumnes que superin la xifra serà repartit entre tots els beneficiaris dels treballadors/es que gaudeixin d’aquest dret. Això serà sense perjudici de respectar les places atorgades en el moment de l’entrada en vigor d’aquest Conveni.
** En el mateix centre, els fills/es dels treballadors/es tindran dret a ensenyament gratuït encara que superin el límit establert.
PRECISIONS SOBRE EL FONS DE PLACES GRATUÏTES:
S’inclouran en el fons total de places especificat a l’apartat anterior, els fills/es orfes, els pares dels quals al morir, estiguessin treballant als centres compresos a l’apartat esmentat, amb dedicació almenys de la meitat de la jornada i una antiguitat mínima de 2 anys.
Els treballadors/es, en cas de complir les condicions assenyalades per la convocatòria, exerciran el dret de sol·licitud d’ajuts a l’estudi arbitrades per l’Administració. Si li són concedides, reintegraran al centre les quantitats percebudes. Els ingressos obtinguts permetran atendre a un nombre de fills/es dels treballadors/es superior al 2%.
CCOO ENS OFERIM a  tots  vosaltres,  treballadors/es   de l’ensenyament,  per  tal  d’aclarir,  informar  o  fer  el  seguiment  del procés per a  l’obtenció  de  les esmentades places o per a qualsevol altra qüestió.