Resultats consulta Tallers sobre el Preacord


Us volem transmetre el nostre agraïment per la vostra participació i compromís en la consulta que fa uns dies us vam adreçar en relació a validar o no el preacord assolit en la mesa de negociació del Conveni de Tallers. 

Agraïment per l’alta participació  en una consulta que demana pronunciaments davant  renuncies de drets sense res a canvi (almenys de manera tangible).

Del total de participants, al voltant d’un  75 %  han dit SI  a ACCEPTAR EL PREACORD i el 25 % restant han dit NO ACCEPTAR EL PREACORD.

Sabem que no ha estat fàcil ni per uns ni per altres, i tots i totes heu fet un gran esforç per comunicar als vosgres companys i companyes, exposant raons a favor i en comntra per poder fer la elecció que us ha semblat més correcta.
Molts l’heu viscut amb angoixa amb els companys i companyes explicant, argumentant, convencent,… però també com una oportunitat de compartir situació de grup, de sector i , arribant a la conclusió que, sense unitat, sense fer pinya, ho acabarem perdem tot.
CCOO hem estat fent un seguiment molt proper de la vostra activitat en aquesta consulta i fem nostra la vostra lluita i el vostre compromís, un compromís que s’ha expressat en clau de diàleg però sense que resti absent una actitud crítica vers la Patronal. Entenem que el vostre pronunciament no és una renúncia, sinó que es manifesta el desig de continuar donant la cara contra l’actitud de les Patronals de fer pagar als treballadors i treballadores les seves dificultats i incapacitats. No és el tancament d’un procés, sinó l’inici d’una activitat dialogant i reivindicativa renovada.
Però això no ha fet més que començar (una altra vegada). Ara hem de dir PROU definitivament i orientar els nostres esforços en obtenir un conveni  EN CLAU DE FUTUR pels Centres Especials de Treball i ubicar definitivament els Centres Ocupacionals al Conveni d’associacions.
Les persones de CCOO que estem abocades i compromeses amb aquest sector ens ho creiem i treballarem colze amb colze per fer-ho realitat. Aquest és el nostre compromís!!!
De nou gràcies per respondre a la CRIDA  de participació que us vam  fer i continueu atents i atentes perquè LA LLUITA CONTINUA¡¡