Recollida de signatures per un conveni d’Educació Especial digne!

UGT
i USO volen donar donat suport a les patronals i ens convoquen per
formalitzar la signatura de conveni el proper dia 7 de novembre.

La
signatura d’aquest Conveni ens condemnaria a perdre diners i poder
adquisitiu ara i en el futur. Significa lliurar un xec en blanc que
acabaren pagant els propis treballadors i treballadores.  

Us
demanem que convoqueu assemblea al vostre centre per a debatre si
aquest és el conveni que ens mereixem. Us demanem que rebutgeu aquest
conveni i ens feu arribar l’acta de l’Assemblea que podeu trobar aquí (+). També podeu omplir el següent formulari, amb les dades del centre (es mantindrà absoluta confidencialitat)
Recollida de signatures:

    Imatge sense llegenda


    Els treballadors i treballadores del centre d’Educació Especial…:

    Localitat:

    Email de contacte:

    Reunits en Assemblea el dia…

    Volem manifestar que:

    •Defensem la pròrroga del Conveni Col•lectiu vigent.

    •Considerem que la vinculació de les nostres retribucions i les taules salarials del personal docent i tècnic d’Educació Especial als Pressupostos de la Generalitat vulnera el nostre dret a la negociació col•lectiva. Aquesta modificació del Conveni ens aboca a una situació d’incertesa i indefensió davant les retallades que volen aplicar-se en el Pressupostos i que afectaran al sistema de finançament de les Escoles d’Educació Especial.
    •Entenem que la suspensió temporal del premi de fidelitat dels treballadors i treballadores suposa la renúncia a una retribució salarial sense cap mena de contrapartida als treballadors i treballadores i obre la porta a la seva extinció.
    Diem NO a la firma del conveni d’escoles d’educació especial proposat per la Patronal DINCAT I ECOM.


    Nom, cognoms i email de contacte de les persones que donen suport a aquest Manifest
    Es garanteix l’absoluta confidencialitat
    Les teves dades seran incorporades a un fitxer del que és titular la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CS CONC). També seran incorporades a un fitxer de la Federació d’Educació, sector al que pertany l’empresa en la que treballes. La finalitat del tractament de les teves dades en aquests fitxers és donar suport al Manifest “VOLEM UN CONVENI DIGNE d’Educació Especial”. A més, aquestes dades podran servir per a enviar-te informació sobre temes d’interés sindical i laboral. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, d’oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada de la fotocopia del teu D.N.I. i indicant “PROTECCIÓ DE DADES”, al domicili de la CS CONC, situat a Via Laietana, 16, 08003 de Barcelona, per al fitxer de la CS CONC i de la Federació d’Educació,. Si tens algun dubte pots enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al telèfon 934.812.700

H5F.setup(document.getElementById(‘ss-form’));_initFormViewer(
“[100,x22#cccx22,[]n]n”);