PROPOSTA DE COMISSIONS OBRERES PER AL CONVENI DE CENTRES ESPECIALS DE TREBALL

Us adjuntem  la plataforma que entre tots i totes hem anat consensuat com a proposta de negociació col·lectiva per al conveni de Centres Especials de Treball (CET):

Podreu comprovar que la plataforma, contràriament a la proposta de la Patronal, només considera els CET i no també els Centres Ocupacionals. Això és perquè, cohenrentment amb el treball desenvolupat anteriorment, ens reafirmem en l’opció per un convenini de centres especials de treball i incorporar els centres ocupacionals al Conveni d’Associacions, en la línia d’anar agrupant i generant convenis de referència forts.

Per altra banda, veureu que tampoc estan desenvolupades les actualitzacions de les taules salarials, però copsareu que es demana un increment salarial corresponent a l’augment de l’IPC de Catalunya de l’any anterior per cada un dels anys que portem amb les taules salarials congelades.

Recordeu que el proper dia 21 de març hi ha assemblees del sector, una programada de 10 a 12 i una altra de 18 a 20, en la qual tindrem oportunitat de comentar amb major profunditat els aspectes relatius a la negociació col·lectiva. Sala 13 (primera planta) seu de Comissions Obreres de Catalunya, a Via Laitena.