PETICIÓ AL CHANGE PER ATURAR LES RETALLADES A LA DIVERSITAT FUNCIONAL

 
Un grup de treball format per delegats i delegades del sector de la discapacitat han desenvolupat una iniciativa per recollir signatures dirigides a reclamar a les Ministres d’Ocupació i d’Assumptes Socials l’aturada de les retallades pressupostàries públiques a les prestacions i serveis orientats a l’atenció a les persones amb diversitat funcional (amb discapacitat).
 
 
La idea és acompanyar l’entrega final de les signatures recollides amb còpia també als diferents departaments implicats de la Generalitat de Catalunya, com a corresponsables d’aquestes brutals retallades, que deixaran sense esperança d’inclusió a un col·lectiu especialment vulnerable que es veurà abocat sense solució posterior a l’exclusió social permanent.
 
No és aquesta una qüestió menor, ja que la manca d’oportunitats i de suports implica per a aquestes persones unes restriccions funcionals enormes que afecten al seu grau desenvolupament personal. És a dir, a més de les dificultats d’origen, les restriccions a les quals es veuran obligats i obligades condicionaran les seves oportunitats de desenvolupar les seves capacitats: encara els discapaciten més.
 
 

NO HO PERMETREM!

 
#DiscapacitatEnLluita