CONVOCATÒRIA GRUP DE TREBALL

Us convoquem a una nova sessió de treball demà dia 9 d’abril entre les 10 hores i les 14 hores.

Lloc: Ens trobarem al vestíbul de CCOO a Via Laietana a les 10 hores, i Estrella ens indicarà llavors quin espai tenim reservat per treballar. Estrella i Joan hi serem presents en aquesta sessió de treball.
Contingut de la sessió de treball:
– Continuar amb el treball encetat per articular la classificació professional (categories) segons els criteris del Conveni Estatal. Cercarem que ens pugui acompanyar algun company/a de CCOO amb experiència en aquesta mena de tasca.
– Iniciar la tasca de prospectiva per tenir formulada una contrapoposta quan la Patronal cerqui abordar el tema de criteris i indicadors de Desenvolupament per Objectius, o per estadis, que preten substitueixi a l’actual sistema establert d’antiguitat (Triennis).
Altres:
– S’han obert iniciatives de treball col·laboratiu dins aquest grup per anar definint propostes d’enganxines que identifiquin el col·lectiu i que ens permetin fer visible en els nostres centres de treball la nostra inquietud per l’actual situació i deriva de la negociació col·lectiva. Tenim ja un parell de propostes que demà podem compartir.
– També s’ha iniciat un nucli de treball que, en coordinació amb CCOO, ens ajudi a dissenyar una estratègia de procés reivindicatiu i escalada i planificació de l’estratègia de lluita:
– La companya Laia Gurt està treballant en la proposta d’una samarreta que identifiqui al nostre sector.
– S’estan elaborant diferents fulls volants que serveixen per informar i divulgar en els centres la tasca que estem desenvolupant:
  • Comparativa entre plataformes.
  • Formulació d’un escrit dirigit a famílies i altres agents relacionats amb el nostre col·lectiu en el qual s’exposin les nostres argumentacions i situació davant la negociació col·lectiva i les retallades administrratives. El company Jordi Gironella i la companya Txell Molist dinamitzen aquest tema.
  • Temes d’intrerès general: sancions, jubilació en cas de persones amb discapacitat, jornada laboral, concert de places, etc.