Campanya Mundial per l’Educació-CME 2013-2014. L’educació inclusiva: el dret a l’educació de les persones amb discapacitat o capacitats diferents.

Des de la Campanya Mundial per l’Educació-CME, us convidem a participar de la nova edició 2013-2014 que treballarà un tema de gran actualitat i interès: L’educació inclusiva: el dret a l’educació de les persones amb discapacitat o capacitats diferents.


La CME assumeix cada any un tema per sensibilitzar a la societat civil sobre la vigència del dret a l’educació. Alguns temes que s’han treballat en edicions anteriors són: importància del professorat, educació de les nenes i les dones, alfabetització, finançament en educació. 
Cada any, s’edita un material format per dos unitats didàctiques per cicles infantil, primària, secundària, educació no formal i persones adultes que treballen dues propostes d’activitats per cada cicle/edat en relació al tema. La proposta als centres i entitats participants és justament que es treballin amb els alumnes aquestes 2 activitats amb alumnes, a ser possible durant els mesos de desembre 2013 a abril del 2014. També es convida a realitzar un acte lúdic i reivindicatiu (del qual rebreu informació més endavant) durant l’última setmana del mes d’abril, en el marc de la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME) en el que es convida i recorda als polítics els compromisos assumits en Educació per al 2015.

Us convidem a unir-vos a aquesta Campanya (ja sigui formant part de l’equip d’entitats que promou la mateixa a Catalunya o treballant els materials didàctics).