Treballadors i treballadores dels mitjans de comunicació i els seus representants sindicals criden a participar en la Vaga General del 29 de març

Els treballadors i treballadores en assemblea així com diferents comitès d'empresa han manifestat el seu suport i la crida a participar en la Vaga General del 29 de Març.
 
Especialment significativa és l'adhesió de TV3, Catalunya Ràdio (assemblees de treballadors i comitè), Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola, EL PAÍS, RADIOCAT XX1, SL (RAC1, Barça TV, LAVÍNIA PER A BARCELONA TELEVISIÓ (comitès d'empresa).
 
La reforma general abundarà en la precarització d'un sector especialment castigat per la situació de crisi, i en el cas dels Mitjans Públics de Comunicació de Catalunya s'afegeix la voluntat política manifestada en els pressupostos de la Generalitat i la Llei d'acompanyament de disminuir i pràcticament fer desaparèixer en alguns casos aquests mitjans, situació que també viuen els mitjans de comunicació públics estatals, especialment RTVE.
 
Així mateix valorem significativament el posicionament del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i la crida i convocatòria de la Vaga General que fan SPC i UPIFC.