Nomenaments telemàtics (30 i 31 d'agost. 6 i 7 de setembre)

Informació per al curs 2012-2013

Les franges horàries de connexió són les següents: 
  • 30 d’agost i 6 de setembre de les 12.00 a les 13.30 horesServeis Territorials del Departament d’Ensenyament a Tarragona
    Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre
    Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Vallès Occidental
  • 30 d’agost i 6 de setembre de les 13.00 a les 14.30 horesServeis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida
    Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat
  • 31 d’agost i 7 de setembre de les 12.00 a les 13.30 horesServeis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental
    Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Girona
    Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Barcelona Comarques
  • 31 d’agost i 7 de setembre de les 13.00 es 14.30 horesServeis Territorials del Departament d’Ensenyament a la Catalunya Central
    Consorci d’Educació de Barcelona


Consorci 
Barcelona
Barcelona 
Comarques
Baix Llobregat Maresme-V.Oriental
Nomenaments telemàtics sec pri sec pri sec pri sec pri
Vallès Occidental Catalunya Central Girona Lleida Tarragona Terres Ebre
Nomenaments
telemàtics
sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri


 

Nomenaments telemàtics per adjudicar vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent. Curs 2012-2013
Els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants i substitucions.


Nomenaments del 30 i 31 d’agost
Els dies 30 i 31 d’agost de 2012 es realitzaran adjudicacions telemàtiques per a cobrir les vacants de plantilla a jornada sencera i a mitja jornada que estiguin pendents d’adjudicar en els centres docents de qualsevol nivell educatiu. S’adjudicaran també les places que, a proposta de les direccions dels centres, hagin estat compactades sempre que es tracti de la compactació de 2 mitges vacants o d’una mitja vacant i una substitució a jornada parcial.

La data d’incorporació al centre serà el dilluns 3 de setembre i els efectes econòmics i administratius seran d’1 de setembre , tal com s’estableix a l’article 2.1 de l’Ordre ENS/151/2012, de 5 de juny, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2012-2013 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.


Nomenaments del 6 i 7 de setembre
Les següents adjudicacions telemàtiques es realitzaran els dies 6 i 7 de setembre de 2012. En aquestes adjudicacions es cobriran totes les vacants i substitucions que encara estiguin pendents d’adjudicar, de qualsevol jornada.

En els centres d’educació infantil i primària i en els d’educació secundària, la data d’incorporació al centre serà el 12 o el 13 de setembre, coincidint amb el primer dia lectiu en cada centre, d’acord amb el que s’estableix a l’Ordre esmentada, sempre que la data d’inici de la vacant o de la incidència a substituir sigui com a màxim el 12 o 13 de setembre. En tots els casos, els efectes econòmics i administratius del nomenament seran els de la data d’incorporació al centre.

Així mateix, en els centres que imparteixin ensenyaments de règim especial, a les escoles oficials d’idiomes i als centres i aules de formació de persones adultes la data d’incorporació al centre serà el 19 de setembre.

  • El 30 d’agost i el 6 de setembre es faran nomenaments als serveis territorials de:
    Tarragona
    Terres de l’Ebre
    Vallès Occidental
    Lleida
    Baix LLobregat-Anoia
  • El 31 d’agost i el 7 de setembre es faran nomenaments als serveis territorials de:
    Barcelona Comarques
    Maresme-Vallès Oriental
    Girona
    Catalunya Central
    i al Consorci d’Educació de Barcelona

Nomenaments a partir de l’inici del curs escolar
A partir de l’inici del curs lectiu els Serveis Territorials i el Consorci d’Educació de Barcelona realitzaran actes de nomenaments telemàtics d’acord amb el procediment que s’estableix a l’article 6 dels Criteris per a la gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2012-2013  de 28 de juny de 2012 i amb les condicions que s’estableixen a l’article 4 de l’esmentat document.

Què cal fer?

  • Podeu consultar les dades de la borsa de treball de personal interí i substitut docent al web del Departament d’Ensenyament.
    Cal identificar-se amb el codi d’usuari o usuària de la XTEC o, si no se’n té, amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el mateix sistema.
  • A fi de tenir informació precisa sobre el procediment i de seguir-ne tots els passos, cal accedir a les pàgines web dels serveis territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona que heu sol·licitat com a preferents.
  • Els dies que hi ha actes de nomenaments, abans de les 12 hores, es publicarà a les pàgines web dels serveis territorials i del Consorci d’Educació de Barcelona el número d’ordre del personal convocat als actes de nomenament.
  • Per conèixer el resultat de l’adjudicació, cal consultar la llista general del resultat de l’adjudicació a les pàgines web dels serveis territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona que es tenen com a preferents. Complementàriament, les persones a les quals s’assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb aquesta indicació. Per accedir a l’aplicació, cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o, si no se’n té, amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el mateix sistema.
  • La persona substituta ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada dins de la franja horària de connexió que s’estableix. Us aconsellem que prèviament vegeu el vídeo tutorial sobre el funcionament de “l’Accés al resultat individual de l’adjudicació”.