La coordinadora d'AMPAS de Mollet ha convocat per aquesta tarda una manifestació per queixar-se de les retallades d'ensenyament.

Més de 300 persones es manifesten en favor de l’Escola Pública

Divendres 1 de juny més de 300 persones s’han concentrat a la plaça Prat de la Riba per clamar contra les retallades a l’Escola Pública. Mares, pares, alumnes i alguns professors han sortit a quarts de quatre de la tarda per trobar-se a la cèntrica plaça molletana.

Un cop allà, a banda de demostrar la seva indignació amb diferents crits i fent soroll amb cassoles, xiulets i claxons, s’ha llegit el manifest que la mateixa coordinadora d’AMPAS va redactar la passada setmana.

En aquest manifest que porta per títol ‘Perquè no els retallin el futur…. L’educació pública a Mollet es mou’, la coordinadora clama perquè l’ensenyament sigui el pal de paller del govern i no perquè sigui un dels principals objectius de les retallades. “És l’ensenyament públic de qualitat on s’ha de fixar la vista, no per esdevenir la solució de la gesió políica a base de tisorades desmesurades”, assegura.

La regidora d’Eduació, Alícia Domínguez, ha comparegut en aquesta mobilització i ha informat que les escoles Joan Salvat Papasseit i Princesa Sofia tindran un grup menys de P3 el proper curs i que l’IES Mollet també perdrà un grup de l’ESO. Pel que fa els instituts, el ratio d’alumnes per aula augmenta fins els 35 excepte el quart institut. “Totes aquestes retallades suposen una pèrdua de qualitat en l’escola pública”, ha declarat Domínguez.