Xerrada informativa sobre la nova reforma laboral dirigida al professorat de Batxillerat i Cicles formatius i al seu alumnat, BCN 22 de març

    • Xerrada
       La nova reforma laboral

      22 de març a les 16’30h, 
      Sala d’actes de la seu de CCOO 
      Vía Laietana, 16

      Barcelona

     

    • La Federació d’Ensenyament de CCOO us convida al professorat de Batxillerat i Cicles Formatius i al seu alumnat a una xerrada informativa sobre la nova reforma laboral, que tindrà lloc el proper 22 de març a les 16’30h, a la sala d’actes de la seu de CCOO de BCN, a la Vía Laietana, 16 (+)
    • Atesa la gran quantitat d’informació disponible, les diferents interpretacions que es fan de la norma i el gran desconeixement que encara existeix de l’abast exacte del Decret llei, hem considerat oportú oferir-vos aquest recurs ja que sou els professionals que teniu més contacte directe amb els alumnes que d’aquí molt poc s’hauran d’inserir en el mercat de treball. En aquest sentit, us preguem que feu extensiva aquesta informació als vostres companys/es, especialment al professorat de FOL.
    • Hem preparat una presentació   per als alumnes, que aborda els aspectes essencials de la reforma en 10 diapositives. A més hem elaborat una publicació electrònica de caràcter tècnic i jurídic (que us lliurarem l’endemà de la xerrada informativa),  que conté un quadre resum de tots els aspectes de la reforma, amb referència a les normes anteriors que es modifiquen, una valoració sindical dels preceptes del decret llei i el que suposen a la pràctica i un recull de preguntes, respostes i petits supòsits pràctics que hem sel·leccionat de diferents fonts i que creiem que us poden ajudar des del punt de vista didàctic amb els vostres alumnes.
    • La xerrada informativa la conduirà en Jesús Martínez, advocat laboralista del gabinet jurídic de CCOO i professor de Formació Professional. L’aforament és limitat. Per tal d’inscrivir-vos cal que responeu a aquest qüestionari indicant:
              

    Xerrada
    La nova reforma laboral

    22 de març a les 16’30h, 
    Sala d’actes de la seu de CCOO 
    Vía Laietana, 16
    Barcelona