Dijous 22 de novembre plantem cara pel present i futur de l'escola concertada

Hi hem anat,  hem xiulat a la patronal i a la Consellera, alguns  que van de bracet per retallar els nostres drets, hem entrat a la conferència, bé no s’ha pogut preguntar res, protocol tancat i els partits han anat esgranant un per un les seves propostes. 

TENS TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ (+)

En assemblea de treballadors i treballadores de l´escola concertada celebrada ahir a la seu de CCOO van sorgir un sèrie de propostes per dur a terme en les properes setmanes. La més immediata, aprofitant la trobada de les diferents forces polítiques per parlar sobre l´escola concertada, serà una concentració demà dijous a les 19:00 davant de l´hotel Catalònia (plaça Espanya 6-8). La presència de la consellera d´Ensenyament Irene Rigau pot fer que la nostra protesta tingui més ressò mediàtic. Per aquest motiu hem fet arribar una nota de premsa a diferents mitjans de comunicació perquè facin la cobertura del nostre acte.

Per poder fer aquesta concentració s´ha hagut d´informar a les autoritats corresponents de manera urgent, amb el compromís que la protesta es farà de manera cívica i sense que hi hagi elements identificatius de cap sindicat. Això no vol dir que no puguem fer soroll amb materials diversos: xiulets, cassoles, bubuceles i tot allò que se us acudeixi. Recordeu que està obert a tothom que vulgui venir independentment de la seva afiliació sindical. 
Hotel Catalònia
19 h
Plaça Espanya 6-8
Barcelona