Èxit de participació a la concentració del 8F a la plaça Sant Jaume

http://www.btvnoticies.cat/

Les mesures que impulsa l’Ajuntament busquen reduir el cost anual per alumne i ampliar les ràtios

Estalvi de mil euros per nen a les escoles bressol

Articles diari ara. L’estalvi de l’ Ajuntament

Les escoles bressol, en crisi

 Àudio 
“La tribu de Catalunya Ràdio” convida Joan Medina i Marta Bermejo, mestres de l’escola bressol municipal La Muntanya i membres de la Plataforma de Defensa de l’Escola Bressol Pública i els Serveis Complementaris de l’Ajuntament de Barcelona
Convocats per treballadores i treballadors, els manifestants han protestat contra els canvis de l’actual model que diuen que pretén aplicar l’Ajuntament de Barcelona. 
Els manifestants han entregat més d’un miler de signatures del manifest que demana reconsiderar les mesures d’austeritat a les escoles bressol. La plataforma assegura que l’Ajuntament té previst aprovar el proper 24 de febrer el canvi  en el model de gestió de les escoles bressol municipals, que segons els sindicats comportarà l’augment d’alumnes a l’aula, la reducció en un 40% del personal de suport al migdia, l’externalització de serveis a tres noves escoles i la paralització de nous projectes.

I el proper dissabe  11 de febrer…

11 de febrer, 17 hores: Concentració a Barcelona (Plaça Sant Jaume), en contra de les retallades a l’educació pública

Dissabte 11 de febrer, a les 17:00, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona

CONCENTRACIÓ “Per l’Educació Pública, cap retallada”

• Adhesions a la convocatòria (+)

Fotografies: @anbusque @plataforma03  @carlesmaggi @davidcompanyon

@SantiDemajo    @eva_mamirock 

A la concentració, convocada per la Plataforma 0-3 hi han participat pares, nens i representants del professorat i personal de les escoles bressol públiques, i també s’hi ha pogut veure el president del grup municipal d’ICV-EUiA, Ricard Gomà.