Contra la discriminació dels funcionaris del cos de catedràtics.Concurs a l’exterior de catedràtics. CCOO ha tornat a guanyar: l'Audiència desestima el recurs presentat pel ministeri

La sentència dóna de nou la raó a CCOO en la seva demanda per la discriminació existent als funcionaris del cos de catedràtics

  • CCOO ha guanyat el recurs d’apel·lació que davant l’Audiència Nacional havia promogut el MINISTERI D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA, contra la sentència dictada pel Jutjat Central del Contenciós administratiu núm. 7 el dia 25 d’octubre de 2011, la que era favorable a la Federació d’Ensenyament de l’Exterior de Comissions Obreres, en matèria relativa a provisió per funcionaris docents de les vacants a l’exterior (+)
  • Això vol dir que la sentència que donava la raó a CCOO és vàlida i, per tant, el Ministeri ha perdut el recurs que va interposar contra aquesta. La Audiència ratifica els arguments de CCOO i declara contrària a dret l’aplicació literal de l’Ordre 531, motiu pel qual resultaven discriminats els funcionaris dels cossos de catedràtics acabats d’ingressar.
  • CCOO va defensar el dret dels catedràtics a presentar-se a places a l’exterior, i que es tinguessin en compte l’antiguitat del cos de procedència. La no valoració d’aquesta antiguitat va significar una discriminacióa l’excloure del Concurs a l’exterior a tots els nous catedràtics.
  • DOCUMENT SENTÈNCIA CATEDRÀTICS (+)