Vergonya i por. El senyor president del Consell Escolar Municipal de Barcelona (CEMB) i regidor d’Unió Democràtica al Consistori ha deixat plantat,avui  dimecres 16 de maig, la reunió de la permanent del CEM de Barcelona. El  punt fonamental era l’aprovació de les aportacions del CEM al PAM, i sobre el tema de les escoles bressol municipals ;des de CCOO volíem un pronunciament més explicit sobre: recolzament al model actual, no increment de ratios i no retall de suport educatiu.

A les 18h 30m, hora prevista d’inici,  hi havia al voltant d’una vuitantena de treballadores del 0-3 a la porta de la sala d’actes de l’IMEB per manifestar, de manera pacífica, el nostre rebuig al canvi de model i de gestió que vol imposar l’Ajuntament a les escoles bressol.

On és el regidor?. Mentre esperàvem, el secretari surt per convida-nos a marxar, però com persones educades decidim no  fer-ho sense donar-li una salutació raonada al Regidor. Tocant les set del vespre, el senyor Ardanuy,  amagat al seu despatx, ha cridat a la Guàrdia Urbana (que s’ha personat, sense intervenir ) i ha enviat al seu assessor: Joan Codina, per que donés inici a la reunió de la Permanent.

 A la reunió s”ha aprovat per consens el document treballat per la Comissió de Participació i  a continuació el representat de CCOO ha proposat un text amb  un pronunciament més explicit sobre: recolzament al model, no increment de ratios i no retall de suport educatiu. Tot i que el text s’havia enviat amb una setmana d’antelació, la proposta del Regidor (absent) en boca de l’assessor ha estat que no es votava, i que constés com un annex al document aprovat, de la mateixa manera que s’annexava un document d’aportacions del CJdB ( Consell de la Joventut de Barcelona).Tot això sense el president del CEM el Regidor Sr. Ardanuy.

Des de CCOO hem demanat que encara que no es votés volíem saber amb quins recolzaments contava la nostra proposta perquè així constés a l’acta. S’han pronunciat a favor UGT,USTEC,FAPAC,FAPAES,CJB i A.M. Rosa Sensat. és a dir totes les entitats presents a la permanent

S’ha demanant que a l’Acta es reculli tot el que ha passat a la reunió, des de l’absència injustificable del regidor fins a les adhesions a la proposta de CCOO.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.