Resolució d'adjudicació de destinacions provisionals juliol 2011

Llista definitiva

Es fan públiques les destinacions definitives adjudicades al personal funcionari de carrera del cos de mestres, catedràtics i professors d’ensenyaments secundaris i personal en pràctiques o interins del cos de mestres i de professors d’ensenyaments secundaris.

 

 

 

 

 

 

Llista provisional (14 de juliol)

 S’han fet públiques el 14 de juliol les destinacions provisionals adjudicades a personal funcionari de carrera i personal en pràctiques o interí del cos de mestres  

Consulta del resultat de l’adjudicació

  • El professorat interí de secundària i els que han aprovat oposicions no surt ara, es publicarà a finals de juliol (28-J?)
  • La destinació dels professors en pràctiques o interins del cos d’ensenyament secundari s’adjudicarà en la resolució definitiva.

Número d’ordre

Cada curs escolar, el Departament d’Ensenyament confecciona una llista única a Catalunya de les persones candidates a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres públics docents del Departament.

Ara al juliol 2011, el número d’ordre de la borsa de treball és el definitiu per al curs 2011-2012.

Consulta aquí les dades

Actualització de dades durant el curs 2011-2012 (previsió)

Al llarg del curs 2011-2012 s’obriran nous terminis per modificar les dades que consten a la borsa durant la darrera setmana dels mesos d’octubre, gener i març.



Consulta a les següents pàgines del Departament les adjudicacions, el número d’ordre… 

Info Departament Borsa de treball docent (+)

Sol·licitud de destinació provisional per al curs 2011-2012

Professorat de secundària que hagi superat el procés selectiu 2011 

Accés a la sol·licitud
Termini de presentació: del 14 al 19 de juliol de 2011


 Ja pots inscriure’t al NOU GRUP de professors funcionaris en pràctiques 2011/2012 (+)

I si he aprovat però no he estat seleccionat… Com afecta a la borsa?

Accés borsa interins per als aspirants aprovats no seleccionats a les oposicions

 S’assigna  número d’ordre a les persones que han superat la fase d’oposició de la convocatòria del 2011 però no han estat seleccionades i no han prestat serveis com a personal interí i substitut docent.

Les persones que han aprovat la fase d’oposició però que no han estat seleccionades i que ja formen part de la borsa de treball de personal interí docent amb un número d’ordre inferior a 31.000 mantenen el número que tenien assignat.

 Relació de persones [PDF, 174,64 KB.]

 Termini de presentació de la documentació: del 25 de juliol a l’11 d’agost, tots dos inclosos

 Documentació a presentar

 Què diu la normativa…?
Al punt 9.1 de la resolució de les oposicions diu: 
“Els aspirants no seleccionats que hagin superat la fase d’oposició entraran, a partir del mes d’agost, a formar part de la borsa de treball de personal interí docent del Departament d’Ensenyament, si encara no en formen part, i se situaran dintre de la borsa darrera dels que ja han prestat serveis com a interins substituts en centres públics i serveis educatius dependents del Departament d’Ensenyament, amb l’especialitat per la qual han superat la fase d’oposició.

Així mateix, els aspirants no seleccionats que hagin superat la fase d’oposició i que ja formin part de la borsa de treball de personal interí docent del Departament d’Ensenyament si no han prestat abans serveis docents dins d’aquesta, a partir del mes d’agost se situaran també darrera dels que ja han prestat serveis com a interins o substituts en centres públics i serveis educatius dependents del Departament d’Ensenyament i obtindran la capacitació de l’especialitat del concurs oposició, si és que no la tenien, a l’esmentada borsa de treball”