PUBLICADA AL DOGC RESOLUCIÓ QUE REGULA FASE PRÀCTIQUES

Resum de la resolució que regula l’any de pràctiques 2011/12

Text resolució al DOGC núm. 5977 – 04/10/2011

Documents  interessants sobre avaluació pràctiques

ASPECTES DESTACABLES RESOLUCIÓ QUE REGULA FASE PRÀCTIQUES OPOS 2011


No hi ha novetats de fons respecte a convocatòries anteriors

Durada de la fase de pràctiques: és de sis mesos, amb un període d’avaluació mínim de tres mesos d’activitat docent. Si hi ha hagut absències justificades d’alguna persona aspirant, aquest període mínim s’ha de completar abans que la Comissió Qualificadora n’emeti la qualificació

Constitució de les comissions qualificadores:s’han de constituir abans 15 de novembre
Composició comissions qualificadores: Inspector/a , director/a, tutor/a
“En el cas que no sigui possible constituir la Comissió Qualificadora pel fet de no haver destinat al centre o al servei educatiu personal funcionari de carrera que es pugui constituir com a vocal, l’inspector/a del centre o del servei educatiu ha d’assumir totes les funcions corresponents a la Comissió Qualificadora.

Finalització de la fase de pràctiques: dia 1 de juny  (s ha endarrarit un mes respecte a convocatòries anteriors)

“El dia 1 de juny de 2012 finalitza la fase de pràctiques del personal funcionari en pràctiques que hagi estat en servei actiu en el cos docent durant un període superior o igual a sis mesos i amb un període d’avaluació mínim de tres mesos. Si hi ha hagut absències justificades d’alguna persona aspirant, aquest període de tres mesos s’ha de completar abans que la Comissió n’emeti la qualificació.

Els/les funcionaris/àries en pràctiques que el dia 1 de juny de 2012 hagin estat en actiu durant un temps inferior a sis mesos o que no hagin realitzat un període d’avaluació mínim de tres mesos han de completar tant el període mínim de sis mesos en servei actiu com el d’avaluació mínim de tres mesos abans de ser avaluats. La seva qualificació es formalitzarà tan bon punt s’hagin complert els períodes esmentats. A aquest efecte, les comissions qualificadores es consideraran constituïdes amb caràcter permanent fins que hagin avaluat el personal funcionari en pràctiques que tinguin assignat i que pugui ser avaluat.

En qualsevol cas, les seves actuacions finalitzen el 31 d’agost de 2012”

Resum de la resolució que regula l’any de pràctiques 2011/12