Màster de formació del professorat. Preinscripció: del 13 al 15 de setembre de 2011

Màster de formació del professorat secundària

Accés al màster

Per accedir al màster cal fer la preinscripció al portal de l’Oficina d’Orientació per a l’Accés a la Universitat. El calendari del procés és el següent:
  • Preinscripció: del 13 al 15 de setembre de 2011
  • Assignació de places: 28 de setembre de 2011
  • Matrícula: 30 de setembre i 3 d’octubre de 2011
  • Inici de curs: 5 d’octubre de 2011
 
El màster s’adreça a persones que ha superat una diplomatura, una llicenciatura o un estudi de grau i volen exercir la docència en ensenyaments secundaris o de formació professional.
Cal tenir el màster per poder impartir docència a l’ESO, el Batxillerat,  la Formació Professional i els Ensenyaments d’Idiomes (EOI)
Per tant cal aquest requisit per entrar a formar part de la borsa de treball i per presentar-se a oposicions als cos de professors de secundària i cos de professors d’EOI.
Veure les equivalències i exempcions a 

Per impartir docència a especialitats de professorat tècnic de FP , del cos de professors d’arts plàstiques i disseny i el cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny no s’exigirà aquest requisit
mentre no es desenvolupi la reglamentació corresponent (són les especialitats que comencen pels numeros 600, 700 i 800)

Pel professorat que està a la borsa:
“6.2.6 El professorat interí i substitut d’especialitats del cos de professors d’ensenyament secundari i del cos de professors d’escoles oficials d’idiomes que d’acord amb les dades que consten el registre informàtic no estan en possessió del màster de formació de professorat de secundària o equivalent d’acord amb el Reial decret 1834/2008, de 8 de novembre, hauran de presentar el document acreditatiu d’aquest requisit abans de la finalització del curs 2012/2013. Les persones interessades poden consultar la informació referent a aquest màster a la pàgina d’Internet del Departament d’Ensenyament (Borsa de treball de personal docent, apartat Requisits per a la incorporació)” ( punt 6.2.6 de la resolució borsa 2011-2012)