Les llars d'infants no cobreixen les jubilacions

L’equip de la Llar d’Infants “EL SUCRE” d’Esplugues de Llobregat, assabentats que arrel de la jubilació d’una de les persones que treballen com a netejadora ajudant de cuina a la llar, la vacant que aquesta deixa pot ser ocupada per personal d’empresa i amb cobertura de només un 50% de la jornada, volem manifestar la nostra més absoluta disconformitat davant d’aquesta opció.
1.- Perquè els nens i les nenes de les llars d’Infants són els més petits i els més febles de tot el sistema educatiu, i els qui en tenim cura cal que siguem extremadament curosos amb ells.
2.- Perquè només es pot garantir la seguretat dels infants, el seu benestar i el seu bon desenvolupament si hi ha una correcta dotació de personal, a més d’uns recursos pressupostaris adequats i necessaris.
3.- Perquè en el nostre centre ningú hi està de més. Tots i cada u tenim la nostra funció i les nostres tasques a desenvolupar. Ho duem a terme cada dia de 9 del matí a 5 de la tarda, amb professionalitat i volem continuar podent-ho fer així.
4.- Perquè ens enorgullim de tenir un molt baix índex d’absentisme. Som complidors amb la nostra feina, i en tant que això, creiem que no ens mereixem cap ni una retallada de personal al nostre centre.
5.- I perquè fins ara a la llar tots els que hi treballem depenem del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i ho mirem com ho mirem el fet de passar a tenir dependencies diverses veiem que no pot comportar més que inconvenients i cap ni una avantatja.
 
Volem que la vacant que ara quedarà, arrel de la jubilació d’una companya, sigui coberta al 100% i amb personal del mateix Departament d’Ensenyament.
Esplugues de Llobregat, 25 de març del 2011