FAPAC: 24-N, Jornada: Escola Inclusiva, aprenentatge cooperatiu

FAPAC:

Jornada: Escola Inclusiva, aprenentatge cooperatiu

Dijous, 24 novembre
La FaPaC organitza la jornada de formació temàtica “Escola Inclusiva, l’aprenentatge cooperatiu” amb la qual es vol crear un espai de trobada i reflexió entorn al model d’escola que necessita el sistema educatiu actual marcat per la diversitat de l’alumnat. És una jornada oberta a tothom. Us convidem a assistir-hi i a participar.
Lloc: Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels, 1), Barcelona.
Hora: 17.30h
La diversitat de l’alumnat a les aules ens està obligant a repensar el model d’escola que tenim si volem que sigui capaç d’acollir tothom. Aconseguir una veritable escola oberta que doni oportunitats a tots els alumnes amb recursos suficients és un dels reptes que tots tenim per endavant. A la FaPaC en som conscients i és una línia de treball que ja hem entomat.
Ara organitzem aquesta jornada temàtica amb la participació de diversos experts amb l’objectiu de propiciar un espai de trobada i reflexió per posar a debat els reptes i mancances actuals del nostre sistema educatiu, especialment pel que fa al reconeixement de la diversitat i a la lluita contra la segregació escolar.
L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), Plaça dels Àngels 1, a les 17.30h.
Des de la Comissió per l’Escola Inclusiva, un espai constituït fa uns mesos, la FaPaC continua treballant per fomentar valors inclusius i construir una comunitat acollidora, i també per facilitar a les AMPA poder canalitzar les seves demandes, suggeriments i projectes en relació a aquest àmbit.
Esperem comptar amb la vostra assistència en un acte que confiem sigui d’allò més enriquidor per a tots fruit de l’intercanvi de coneixements i experiències.
Us hi esperem!