Activitats del professorat fins al dijous 7 de juliol

Missatge enviat per Departament a les direccions dels centres.

Benvolgut/uda director/a,

D’acord amb el que estableix el calendari escolar per al curs 2010/2011 en els centres de titularitat del Departament d’Ensenyament, les activitats del professorat programades al centres no han d’acabar abans del dia 7 de juliol.
No obstant això, el professorat que en el concurs general de trasllats ha obtingut una nova destinació definitiva, diferent d’aquella en què presta els seus serveis durant el curs 2010-2011, pot demanar autorització per a presentar-se al nou centre en el període de l’1 al 6 de juliol, als efectes de preparació del curs 2011-2012, sens perjudici de completar, en la destinació actual, les activitat de tancament del curs.
En aquests casos, caldrà que la persona interessada presenti una sol·licitud a la direcció del centre on està destinada enguany, acompanyada d’un document del director/a del nou centre que justifiqui la seva presència fins el 7 de juliol.
Pel que fa al personal substitut que té nomenament durant el mes de juliol, per reunir els requisits que estableix l’apartat 3.4 del a Resolució EDU/1345/2010, també ha d’assistir al centre on ha tingut el darrer nomenament des del dia 1 al 7 de juliol, amb independència de l’obligació de participar en els cursos de formació. Correspon a la direcció del centre l’autorització per a assistir a aquests cursos en cas que es realitzin entre l’1 i el 7 de juliol.
******************************
Email que estan rebent substituts  que han treballat més de sis mesos (i en general tothom que té nomenament juliol…)

Sra./Sr *********,

 Atès que reuniu els requisits establerts a l’apartat 3.4 de la resolució EDU/1345/2010, de 26 d’abril (DOGC 30.4.2010) us comunico que rebreu un nomenament com a substituta docent corresponent al mes de juliol de 2011.

 D’acord amb el que estableix el calendari escolar per al curs 2010/2011 en els centres de titularitat del Departament d’Ensenyament, les activitats del professorat programades al centre no han d’acabar abans del dia 7 de juliol, per tant, des del dia 1 fins al 7 de juliol de 2011 haureu de prestar serveis al centre:

 Escola/Institut . ****** de ******* , jornada: 1     ( 1 vol dir sencera)  (segons els contracte que  hagin tingut posarà 1,   0,83….0,66….0,50 o 0,33 )

 Així mateix us comunico que el nomenament del mes de juliol comporta la participació en cursos de formació durant aquest mes llevat que participeu en la convocatòria d’oposicions.

—————–
Atenció (aclariments): 

Si els nomenaments han estat a dedicacions diferents, el nomenament del mes de juliol es farà al tipus de jornada del que tingui dedicació més gran. En finalitzar el període de substitució durant el curs (inclòs també el mes de juliol), rebran la liquidació corresponent al període de vacances (mes d’agost), proporcional al temps efectivament treballat.