Manifestació ensenyament privat no reglat de dissabte, 26 de març a Barcelona

Manifest, Manifestació de No Reglada, 26 març 2011

El sindicat, Comissions Obreres, les treballadores i els treballadors, aquí presents, professionals que impartim ensenyament i formació en la gran diversitat de centres i cursos que representen el sector de no reglada, manifestem que:

– El nostre sector està al centre de la vida social i econòmica d’aquest país i al centre de la formació i aprenentatge al llarg de la vida.

– Els professionals i l’alumnat, mereixem i exigim més valoració del nostre sector, a nivell polític, social i econòmic.

– Per impartir ensenyament de qualitat és imprescindible tenir condicions laborals de qualitat. Avui i aquí, davant de la patronal, repetim una altra vegada el nostre compromís de negociar un conveni per al nostre sector i demanem un conveni col·lectiu de qualitat.

– Exigim la signatura de les taules salarials, ja! És injust que la patronal es negui a signar taules salarials per intentar fer pressió a la negociació.

– Exigim jornades dignes que ens permetin complir el nostre compromís per un ensenyament de qualitat, i tenir una conciliació de la vida laboral i personal.

– Exigim qualitat en l’ocupació, contractes indefinits i totes les hores que treballem incloses al contracte.

– Defensem els descansos i els drets socials del VIIIè Conveni de l’Ensenyament Privat de Catalunya.

– Defensem els nostres drets sindicals, d’organitzar-nos al centre de treball lliures de qualsevol coacció per part de l’empresari.

Nosaltres, treballadores i treballadors del sector de no reglada, diem: Prou al frau a la seguretat social que rebaixa els nostres drets i protecció social Prou a la precarietat que patim en aquest sector

A la patronal de la no reglada diem que som aquí, i aquí serem altres vegades, defensant el nostre conveni i defensant el nostre sector.

Endavant!