Aquest darrers dies el Butlletí de l’AQU publicava una editorial escrita pel seu president Joaquim Prats on “posava de manifest el seu interès a apropar les activitats de l’Agència a les necessitats de les universitats catalanes, ja que un organisme extern d’avaluació com ara AQU Catalunya, tot i que ha de ser independent respecte de l’Administració i de les universitats, també ha de ser un bon coneixedor de la realitat del sistema universitari on actua” i en aquesta direcció afegia que “al començament d’aquest any, el Taller L’avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials va ser un exemple d’apropament de l’Agència a la comunitat científica i acadèmica catalana”.
Des de CCOO, tal i com exposarem el febrer d’aquest mateix any (http://ccoo-universitat.blogspot.com/2010/02/butlleti-pdi-no2-laqu-sabem-sumar.html) “volem felicitar i donar tot el suport a l’Agència per iniciatives com aquesta, que permeten reflexionar sobre l’avaluació de la recerca (“i la docència”)”. Així mateix volem constatar que CCOO no va ser directament convidat als debats, i tal com ens van indicar les nostres afiliades i els nostres afiliats que van assistir, la presència de PDI laboral no era majoritària. Així, és difícil conèixer la realitat dels avaluats!
A data d’avui, com a representants legals de les treballadores i treballadors a la majoria d’universitats de Catalunya, seguim esperant un pas per part d’AQU per apropar-se als agents socials. Donat que considerem preocupant la situació actual on la majoria del PDI-L opta per ser avaluat per l’ANECA, deixant de costat la nostra agència.
Per aquet motiu, CCOO volt reiterar la total disposició en establir un diàleg sincer i constructiu que apropi la realitat del PDI-L a l’agència.
Per seguir recollint les vostres percepcions envers l’AQU us convidem a omplir (si ja no ho heu fet i ets PDI-L) aquest questionari: http://bit.ly/9nRUVX
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.