Concurs de trasllats dels cossos docents (info Departament)

El Departament d’Educació anuncia la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d’Educació, als centres públics d’ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d’idiomes, a les escoles d’art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes, i la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts escola i als dos primers cursos de l’ESO en instituts i instituts escola i a centres de formació de persones adultes.

El termini per tramitar la sol·licitud de participació en el concurs de trasllats és del 25 de novembre al 14 de desembre del 2010.
Per participar en el concurs de trasllats cal tramitar la sol·licitud per mitjans telemàtics durant l’horari que estableix l’aplicació; pel que fa al còmput dels terminis, la recepció en un dia inhàbil per l’Administració s’entén feta el primer dia hàbil següent.

  • Per accedir a l’aplicació és imprescindible que us identifiqueu amb el codi d’usuari o usuària d’Epoca/Atri. Si no en teniu, podeu donar-vos d’alta al registre temporal d’usuaris. En aquest cas, tingueu en compte que l’heu de conservar durant tot el procés de tramitació; sempre ha de ser el mateix.
  • Totes les pàgines de l’aplicació tenen Ajuda. Consulteu-la.
  • Un cop entreu a l’aplicació i abans de fer l’enviament final, podeu modificar les dades tantes vegades com calgui, però després de 20 minuts d’inactivitat, l’aplicació es tanca automàticament i pot ser que es perdin el canvis que no hàgiu desat.
  • Quan es desa la informació d’una pàgina, el botó Següent es mostra de color verd; si encara no s’ha desat, es mostra de color gris.
  • La sol·licitud es considera presentada i registrada davant l’Administració en el moment que premeu el botó Accpta i envia; un cop fet això rebreu un missatge de correu electrònic de confirmació de l’enviament.
  • Atès que a partir de les 24 hores del 14 de desembre del 2010 ja no es pot accedir a l’aplicació, es recomana desar i imprimir una còpia dels següents documents que genera l’aplicació:
    • la sol·licitud de participació,
    • el document de presentació de mèrits i al·legacions als mèrits dels apartats que ha de valorar l’Administració i
    • el document de presentació de mèrits i al·legacions de mèrits dels apartats que ha de valorar la Comissió Avaluadora.
  • Només en el cas que hàgiu d’aportar documentació complementària, heu de presentar-la als serveis territorials del Departament d’Educació o al Consorci d’Educació de Barcelona, acompanyada de la còpia impresa dels documents esmentats abans, dins del termini de presentació de sol·licituds.
  • L’aplicació informàtica incorpora les dades i els càlculs (antiguitat, titulació, mèrits i treballs desenvolupats) recollits en el registre informàtic de personal docent del Departament d’Educació, que també es poden consultar des de la part privada d’Epoca/Atri.
  • Per a qualsevol dubte relacionat amb l’aplicació, adreceu-vos al servei d’atenció unificada (telèfon 902 532 100, de les 8 a les 20 hores, de dilluns a divendres, excepte els dies festius); si teniu dubtes relacionats amb les dades de l’expedient, adreceu-vos als serveis territorials del Departament d’Educació o al Consorci d’Educació de Barcelona.

Sol·licitud amb el codi d’usuari o usuària d’Epoca/Atri
Sol·licitud amb el codi d’usuari o usuària temporal
Informeu-vos sobre els centres educatius a:

Normativa
Resolució EDU/3679/2010, de 12 de novembre, per la qual s’anuncia la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles i instituts-escola i als dos primers cursos de l’ESO en instituts i instituts-escola i a centres de formació de persones adultes
Resolució EDU/3680/2010, de 12 de novembre, per la qual s’anuncia la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d’Educació, als centres públics d’ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d’idiomes, a les escoles d’art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes