Afilia't al sindicat més decisiu! Som 1.200.000, Hi faltes tu!

CCOO de Catalunya som un sindicat que té més de 185.000 persones afiliades i que és el més votat en tots els processos d’eleccions sindicals, amb més de 26.000 delegats i delegades. Un sindicat que està molt a prop de tots els treballadors i les treballadores, present en tots els sectors i en totes les comarques de Catalunya. Un sindicat amb una influència real que vol créixer molt més per ser útil als treballadors del nostre país.
Avui continua sent necessari que ens associem en un sindicat confederal per actuar de forma col•lectiva en la defensa dels nostres interessos i la conquesta de nous drets, i per intervenir des d’una perspectiva social en la redistribució de la riquesa, per la via del bon funcionament dels serveis públics i per la via d’aconseguir polítiques socials de protecció.
CCOO és una organització sindical formada per homes i dones del món del treball, que ens associem de manera lliure, voluntària i solidària, per unir les forces en la defensa dels nostres interessos laborals i socials
  • CCOO és un sindicat democràtic, divers i participatiu,
  • CCOO és un sindicat nacional, de classe,
  • CCOO és un sindicat autònom i independent,
  • CCOO és un sindicat internacionalista i global,
A CCOO hi tens un lloc: amb la teva participació, el sindicat tindrà més força col•lectiva per avançar en la garantia i la millora dels drets i les condicions de treball, i aconseguir més ocupació estable i de qualitat per al conjunt de les treballadores i dels treballadors.
Amb la teva afiliació a CCOO podràs participar en totes les activitats del sindicat, donar la teva opinió i ser informat.
A més, si ets afiliat o afiliada amb més d’un any d’antiguitat, i estàs al corrent de pagament, et cobreix una pòlissa d’assegurança col•lectiva d’accidents de 9.000 euros en cas de mort per qualsevol tipus d’accident.
També has de saber que la quota sindical desgrava en la declaración anual de la renda (IRPF), en funció de la situació personal de cada afiliat o afiliada, i permet una recuperació aproximada del 30% de la seva quantia.
Però això no és tot. Com a afiliat o afiliada a CCOO de Catalunya tens un munt d’avantatges de tot tipus, però, a més, també pots gaudir d’un conjunt de serveis que es troven a la teva disposició i que van des de l’assessorament laboral fins als descomptes culturals, passant per la formació, les assegurances, l’habitatge, el turisme…
Una salutació molt cordial,
Àngel Garcia
delegat de CCOO
******************* INFO ***********************
La quota per ser afiliat a CCOO (Federacio d’Ensenyament) és de 11,40 €/mes
-Es cobra trimestralment
Les quotes per afiliació sindical es descompten de la base imponible quan fas la declaració de renda per la qual cosa el cost “final” és d’uns 7 euros al mes.
Dóna dret a descomptes per a les activitats que cal pagar al sindicat (en funció de l’antiguitat de l’afiliat/da. També a les xerrades més tècniques (com per exemple, les que vam fer de competències bàsiques, o sobre l’avaluació o sobre l’acccés a càtedres….) que són gratuïtes per a l’afiliació (la resta paguen entre 15 € i 40 €…) .
Els afiliats/des tenen un tracte preferencial, és evidente!. L’assessorament sindical és gratuït. Disposes del telèfon del delegat sindical que fa acció sindical al teu centre per a qualsevol dubte o consulta… I les qüestions per email, si ets afiliat/ada, la resposta és ràpida. Tenim el millor servei de consultes i assessorament telemàtic, sens dubte!.
Hi ha descomptes en algunes llibreries, teatres i cinemes i alguns serveis: s’envia una revista anualment sobre això
Et pots afiliar on line: trobaràs un link a www.ccoo.cat/ensenyament (mira a la part superior dreta) o bé directament a https://assegurat.ccoo.cat/ccoo/ShowPeticionsAfiliacioAction.do
O em consultes, si passes pel sindicat… el teu sindicat ;-))
Federació Ensenyament de CCOO
Via Laietana 16, 4ta planta
Barcelona (08003)
Fax 93 268 42 72