COMUNICAT DELS DELEGATS DEL GOETHE-INSTITUT BARCELONA DAVANT ELS CINC ACOMIADAMENTS IMPROCEDENTS DE LA SETMANA PASSADA

L’assemblea dels treballadors del Goethe-Institut de Barcelona ha decidit convocar una segona vaga parcial pel dimecres 27 de gener de 2010, entre les 12:00 i 14h del matí, així com entre les 19:30 i les 20:15h de la tarda.

– Protestem contra els acomiadaments i la precarització de les nostres condicions laborals. La mobilització de les treballadores i els treballadors de les últimes setmanes no ha pogut impedir que cinc companyes i companys siguin acomiadats de manera immediata i improcedent.
– L’empresa al•lega causes econòmiques. No obstant això, l’empresa no va presentar cap balanç econòmic i es va negar a reconèixer el caràcter col•lectiu del conflicte. Per tant, la direcció va privar els representants dels treballadors del dret a la negociació establert a l’article 64 de l’Estatut dels Treballadors.
– Aquest procés aguditza la precarització de les condicions laborals a l’empresa. Des de fa anys, la seva estratègia ha estat abaratir els contractes laborals i reduir plantilla, exigint cada vegada més de les i els treballadors restants, situant les seves condicions laborals molt per sota de les d’altres institucions culturals de la ciutat.
– Denunciem la coacció que varen patir els afectats juntament amb la negació a negociar per part del Goethe-Institut.
– Exigim condicions laborals dignes i adequades per a desenvolupar un treball de qualitat.
– En aquest sentit volem transmetre als nostres alumnes i col•laboradors la nostra voluntat de seguir oferint-les un bon servei.

Comitè de vaga:
Claudia Kalász
Heiko Püchel
Montserrat Fortuny

Per a més informació:
[email protected]

Telèfons de contacte:
Claudia Kalász: 678143160
Heiko Püchel: 628795378
Montserrat Fortuny: 669407771

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.