No a la supressió del règim de classes passives. Pel manteniment i millora de MUFACE

NO a l’extinció de classes passives.
Pel manteniment i millora de MUFACE.
No a retallada de drets socials.

15-D i 18-D: continuen les mobilitzacions 

Bloc amb tota la info: en defensa de MUFACE. Recollida de signatures pel manteniment de MUFACE i en contra de la supressió del règim de classes passives

·       CCOO rebutgem  enèrgicament la decisió del Govern de declarar l’extinció de classes passives i de MUFACE
·       El proper dia 15 s’organitzaran concentracions de protesta a tot l’Estat


La Federació d’ensenyament de CCOO expressem  el nostre radical rebuig a la mesura anunciada aquest matí al Congrés dels Diputats pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, per la qual es preveu l’extinció del règim de classes passives i la Mutualitat de Funcionaris de l’Administració Civil de l’Estat (MUFACE).  Això suposaria que els nous funcionaris s’integrarien en el Règim General de la Seguretat Social.  La mesura s’inscriu en un paquet d’altres encaminades a la progressiva privatització de serveis públics i a l’agressió permanent contra les condicions laborals i socials dels empleats públics.
En carregar contra els funcionaris, el Govern persisteix en la seva política erràtica i descoordinada.  No content amb les retallades salarials, ara vol acabar amb un sistema de protecció social més adaptat a les característiques i realitats dels funcionaris públics que el Règim General de la Seguretat Social. És absurd pensar que la modificació del règim de Seguretat Social dels funcionaris contribueixi a calmar els mercats.
Seguint amb la tradició d’imposició de les polítiques de retallades, el Govern no s’ha dignat a negociar aquest tema amb els representants dels afectats, vulnerant així l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, norma amb rang de llei.
Des que van començar a implantar els primers retalls salarials el passat mes de maig,  CCOO ens hem mobilitzat per exigir el manteniment d’altres drets, entre ells el del sistema de Seguretat Social propi dels funcionaris, a favor del qual ens concentrem al llarg de novembre davant les direccions provincials de MUFACE.
Per això la Federació  d’Ensenyament de CCOO fem una crida a tot el professorat a i a la resta de sindicats a participar en les mobilitzacions, ja convocades, del proper dia 15 de desembre, pel manteniment del règim de classes passives i MUFACE i en totes aquelles que convocarem unitàriament en un futur pròxim si el Govern persisteix en el seu plantejament de retallada  de drets.
fa_mal_muface_petit.jpgcrisi_desembre_2010_petit.jpg