Fases de participació en el concurs
Les fases que apareixen activades en aquesta pantalla són les que podeu o heu de sol·licitar en el concurs. En cas que alguna d’aquestes fases no estigui activada i considereu que teniu dret a participar-hi, poseu-vos en contacte amb els vostres serveis territorials o, si escau, amb el Consorci d’Educació de Barcelona.
En funció del tipus de participant que consti en la convocatòria i de les fases que se sol·licitin, l’aplicació desplegarà unes o altres pantalles per tal que siguin completades i trameses telemàticament des de la pantalla final.
Els participants funcionaris en pràctiques, que obtindran destinació, en ocasió de vacant, per número d’ordre en la resolució del procés selectiu i no per barem, no han d’emplenar les pantalles corresponents als mèrits, ja que participen amb zero punts.
Cos de mestres:
Dret preferent a centre: bases 10 a 12 de la resolució de convocatòria
Dret preferent a municipi o zona: bases 13 a 16 de la resolució de convocatòria
Concurs de trasllats: bases 17 a 21 de la resolució de convocatòria
Cossos de la Inspecció i cossos d’ensenyaments secundaris:

Dret preferent a centre bases 11 a 13 de la resolució de convocatòria
Dret preferent a municipi o zona: bases 14 a 16 de la resolució de convocatòria
Concurs de trasllats: bases 17 a 21 de la resolució de convocatòria
Per als requisits i forma de participació pel dret de concurrència consulteu a la resolució de convocatòria la base 19 (cos de mestres) o 18 (cossos de la Inspecció i d’ensenyaments secundaris)
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies