Especialitats de la fase de concurs de trasllats

Especialitats de la fase de concurs de trasllats
Cos de mestres:

Els mestres ingressats al cos a partir del 2007 que encara no heu obtingut destinació definitiva, únicament podeu sol·licitar l’especialitat d’oposició, per la qual sereu destinats. La resta de mestres que participeu forçosament en aquesta fase per no tenir en l’actualitat destinació definitiva, heu de consignar com a mínim l’especialitat titular (especialitat d’oposició o per la qual vau ingressar al cos).
Només podeu sol·licitar especialitats corresponents a l’ESO els mestres que ja hi sou adscrits amb caràcter definitiu o aquells mestres en situació de pèrdua de la destinació definitiva per supressió en la plantilla del centre del lloc de treball que ocupavàveu en un institut.
Els mestres que teniu destinació definitiva o heu estat suprimits d’un lloc de pedagogia terapèutica en un institut o institut-escola, únicament podeu sol·licitar en instituts o institutsescola llocs de pedagogia terapèutica.
Els especialistes d’Educació especial podeu sol·licitar llocs en instituts o instituts escola de pedagogia terapèutica.
Si feu peticions de centres o aules de formació de persones adultes, cal que indiqueu el codi de l’especialitat corresponent a adults.
Els mestres que participeu en aquesta fase de concurs poden demanar les especialitats de la manera següent:
– consignant les especialitats, per ordre de preferència, en aquesta pantalla; aquestes especialitats s’aplicaran en totes les peticions de la pantalla següent en què no s’especifiqui cap especialitat
– consignant per a una petició determinada una única ’especialitat, al costat de la petició de codi de centre o municipi de la pantalla següent
Es poden combinar tots dos tipus de peticions.
Els participants que sol·liciteu especialitats i peticions de destinacions d’altres comunitats autònomes, haureu de consignar el codi que apareix en la convocatòria de l’Administració educativa corresponent.
Cossos d’ensenyaments secundaris:
El professorat que participa en la fase de concurs de trasllats ha d’indicar les especialitats per ordre de preferència, amb un màxim de sis.